Over ons

Merken op merkentips.nl


Merkentips is een Merken zoekmachine met meer dan 300.000 merk producten in diverse product categorie├źn zoals jurken, broeken en schoenen. Wij voegen elke dag nieuwe merken toe die worden aangeboden door de meer dan 50 online winkels die wij op dit moment op onze site hebben staan.


Producten


Voor onze producten hebben wij zoveel mogelijk filter mogelijkheden toegevoegd zodat je bijvoorbeeld bij truien en jassen de juiste kleur en juiste maat van een bepaald product en merk snel kunt vinden. Wij doen ons uiterste best om alle informatie up-to-date te houden en daarvoor halen wij prijs- en informatie op bij de aangesloten webshops. Het kan onverhoopt voorkomen dat bepaald informatie niet klopt. Wij ontvangen hiervan dan graag een melding via het contactformulier zodat we de informatie kunnen bijwerken.


Samenwerken


Mocht je een webshop hebben dan is er altijd een mogelijkheid om met ons samen te werken. Neem dan contact op via administratie@vindproduct.nl. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en helpen je om je omzet te verhogen.

Merkentips.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.