Disclaimer

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door Comparison Services B.V. uit Amsterdam. 

Wij houden onze site bij op basis van verschillende bronnen en informatie verstrekt door webshops en proberen de informatie zo up to date mogelijk te houden. De webshop levert haar data op regelmatige basis bij Merkentips.nl aan en daarmee updaten wij alle gegevens. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend en het kan voorkomen dat prijzen die gecommuniceerd worden op onze site afwijken van de daadwerkelijke prijs. Hierbij is het tarief van de aanbieder/webshop op de pagina van de webshop altijd leidend. 


Deze website geeft je zoveel mogelijk informatie over de diverse producten en diensten. De informatie op deze website dien je niet te beschouwen als een persoonlijk advies. Indien u op basis van de informatie op onze websites de beslissing neemt om een product af te nemen bent u altijd zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.


Wij wijzen je er op dat wanneer je een product of dienst afneemt je altijd eerst de (algemene) voorwaarden van het betreffende product/dienst bij de betreffende webshop opvraagt. Wanneer je op- of aanmerkingen hebt met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op Merkentips.nl, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Merkentips.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.